BEND apps

Over ons


BEND Apps is ontstaan vanuit BEND CRM. Vanuit BEND CRM werken we al jaren als implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365. We liepen er steeds vaker tegenaan dat zo'n allesomvattende implementatie vaak niet bij alle bedrijven past. Met BEND Apps willen we daarom de beste functies van Dynamics 365 voor iedereen bereikbaar maken.

Onderdeel van BEND CRM

Laan Corpus den Hoorn 108
9728 JR Groningen

Neem contact op

050-8200213
info@bendapps.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf j in voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Wat we doen en waarom


In de afgelopen jaren hebben we ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan als het gaat om wat een bedrijf nodig heeft op het gebied van CRM. Van kleine bedrijven tot multinationals: we hebben alles wel eens meegemaakt.

Die ervaring hebben we omgezet in praktische apps, waarmee elk bedrijf uit de voeten kan. Een solide basis waarmee je snel grote stappen kunt zetten. Zo hoef je niet in elke groeifase weer met andere software te werken, maar kun je gewoon simpel blijven opschalen. Dat scheelt moeite, tijd, kosten en energie.

BEND Apps: zodat je direct goed begint.

Voor wie we werken?


Meer over diensten BEND CRM


BEND Apps is bedacht door BEND CRM. BEND verzorgt al meer dan 10 jaar implementatietrajecten op basis van Microsoft Dynamics 365. Met deze ervaring weten we van elk project een succes te maken. Benieuwd wat we daar allemaal kunnen en doen? Bekijk dan de diensten van BEND CRM.

Blog

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief