BEND Apps

gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 CRM Power Apps


Een CRM-systeem op basis van Dynamics 365 is fantastisch, maar ook een flinke investering. Daarom hebben we op basis van onze jarenlange ervaring de belangrijkste functionaliteiten van het platform in een aantal apps gevat. Zo kan praktisch elk bedrijf genieten van de voordelen van het Microsoft-platform. Plug & Play en gebruiksvriendelijk, zodat je direct aan de slag kunt! 

Microsoft Dynamics 365 CRM Powerapps

De kracht van Microsoft Dynamics 365


Onze apps zijn gebaseerd op het Dynamics 365-platform van Microsoft. Dat heeft een aantal grote voordelen. Zo zijn er bijvoorbeeld dagelijks meer dan 3000 ontwikkelaars bezig met het doorvoeren van verbeteringen en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Ook zijn onze apps hierdoor naadloos te verbinden met het Office 365-pakket, Teams en Sharepoint.

Nog meer voordelen? Wat dacht je van het feit dat je automatische voldoet aan de AVG-wetgeving en dat je met 1 account inlogt op alle apps en andere Microsoft-producten die je gebruikt?

De kracht van Microsoft Dynamics 365

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief