Bend Microsoft Dynamics 365 Powerapps

Sales app


Producten of diensten verkopen is de kern van je bedrijf. Maar elke klant is weer anders, dus ben je continu bezig met het verfijnen van de aanbiedingen die je doet. Dat zou een stuk makkelijker gaan als je alle relevante informatie uit je salesproces centraal kunt beheren en vastleggen. Hierdoor krijg je namelijk helderheid in de behoeften van je potentiële klanten en weet je bijvoorbeeld wat de meest veelbelovende leads zijn. Met de BEND SalesApp haal je de perfecte fundering voor je salesproces in huis.

Sales app

Onderdelen van BEND Sales app


We hebben onze jarenlange ervaring op het gebied van de implementatie van Dynamics 365 gebruikt om een app te ontwikkelen die de kern van jouw salesprocessen vat. De app bestaat uit 4 onderdelen.

Prijzen


Onze apps maken gebruik van Microsoft, het ecosysteem dat Microsoft heeft ingericht voor z'n zakelijke applicaties. Het voordeel voor jou is dat er dagelijks duizenden ontwikkelaars werken aan de verbetering en uitbreiding ervan.  Zo blijven je apps altijd bij de tijd.

Onze apps kun je per maand opzeggen, je betaalt per gebruiker en je kunt eenvoudig uitbreiden en opschalen.

BEND Apps

Plug & Play uitbreidingen


De RelatiesApp staat aan de basis van onze apps. De SalesApp is de ideale aanvulling om je salesproces te ondersteunen. Breid het pakket uit met de ProjectApp en ondersteuning voor marketing automation voor een bedrijfsbrede oplossing.

Zij gingen je voor


Functionaliteiten


Reageer op de behoefte van jouw klanten

Elke klant z'n eigen aanpak, op maat.

Grip op je salesfunnel

Ontdek wat werkt en laat je salesteam optimaal samenwerken.

Stuur op data

Leg doelen vast, meet de voortgang en stuur bij op basis van keiharde cijfers.

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief