Bend Microsoft Dynamics 365 Powerapps

Marketing app


We hebben een app voor je relatiebeheer, je salesproces en projectmanagement. Daar mist nog 1 grote pijler: ondersteuning voor je marketing. Dat is helaas niet in een app te gieten, maar dat betekent niet dat we je niet kunnen helpen. Via een consultancytraject kunnen we ervoor zorgen dat alle relevante apps en software goed met elkaar samenwerken, zodat marketing een eitje wordt.

Marketing app

Onderdelen van onze MarketingApp


Omdat dit maatwerk is, kunnen we je eigenlijk op praktisch alle vlakken ondersteunen. We beschrijven een paar onderdelen die we regelmatig implementeren bij andere klanten. 

Doelgroepen segmenteren

Hoe nauwkeuriger je doelgroepen segmenteert, hoe specifiek je marketingboodschap kan zijn. Onze software zorgt ervoor dat je je doelgroep op allerlei mogelijke manieren, op overzichtelijke wijze, kunt segmenteren.

Subscription management

Verstuur je nieuwsbrieven of andere zaken waar mensen zich op kunnen abonneren? Dan is het belangrijk dat je werkt volgens de AVG-richtlijnen en alle in- en uitschrijvingen nauwkeurig bijhoudt en verwerkt.

Marketing automation

Een systeem inrichten dat automatisch, op het juiste moment, de juiste boodschap naar de juiste personen verstuurt? Geen probleem met onze marketing automation software.

Nieuwsbrieven versturen

Verstuur aan de hand van de e-mailtemplate mogelijkheden gepersonaliseeerde nieuwsbrieven naar jouw doelgroep en meet hiervan de respons.

Prijzen


Onze apps maken gebruik van Microsoft, het ecosysteem dat Microsoft heeft ingericht voor z'n zakelijke applicaties. Het voordeel voor jou is dat er dagelijks duizenden ontwikkelaars werken aan de verbetering en uitbreiding ervan.  Zo blijven je apps altijd bij de tijd.

Onze apps kun je per maand opzeggen, je betaalt per gebruiker en je kunt eenvoudig uitbreiden en opschalen.

BEND Apps

Plug & Play uitbreidingen


Je bedrijf laten groeien, begint met het goed beheren van je relaties. Daarvoor gebruik je onze RelatiesApp. Wil je verder uitbreiden, dan kan dat met de SalesApp en ProjectApp. Als onmisbare kers op de taart bieden we ondersteuning voor je marketing, zodat je een compleet pakket hebt.

Zij gingen je voor


Functionaliteiten


Segmenteer je doelgroepen

Krijg overzicht en inzicht in je doelgroepen en verstuur boodschappen op maat.

Verstuur e-mailingen

Eenvoudig en snel professionele e-mailingen de deur uit.

Organiseer marketing automation

Bouw een gestroomlijnde marketingmachine die het werk voor je doet.

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief