Over Microsoft

Waarom het Microsoft PowerApps-platform?


Onze BEND Apps zijn gebouwd op het Power Apps-platform van Microsoft. Dat hebben we natuurlijk niet zomaar gedaan, we vertellen je graag wat de voordelen zijn.

Dankzij Microsoft Power Apps heb je toegankelijke functionaliteit op basis van een enterpriseplatform met bijbehorende kwaliteiten, zoals uitgebreide implementatiemogelijkheden, koppelingen met verschillende databronnen en kant-en-klare AI-componenten.

Waarom het Microsoft PowerApps-platform?

Weinig code, veel plezier


Geen regel code nog

Met het Power Apps-platform heeft Microsoft de mogelijkheid gecreëerd om snel en eenvoudig zakelijke apps te maken.

Uit te breiden standaard functies

In elke app zit een aantal standaardfuncties, zoals het vastleggen van relaties, accounts en activiteiten. Daarnaast kun je zelf specifieke functies toevoegen.

Op elk apparaat te gebruiken

Een Power App is standaard op elk apparaat te gebruiken en de gebruikersinterface lijkt op die van andere producten van Microsoft.

Toegevoegde waarde


BEND heeft jarenlange ervaring op het gebied van de implementatie van Dynamics 365. Dit uitgebreide CRM-systeem is fantastisch, maar voor sommige organisaties ook wat te veel van het goede. Daarom hebben we onze kennis en ervaring gebruikt om basisfuncties van Dynamics 365 toegankelijk te maken via BEND Apps. Op basis van best practices hebben we allerlei slimme functionaliteiten toegevoegd, zodat jij de eerste CRM-stappen kunt zetten zonder de hoofdprijs te betalen.

Implementatie van Dynamics 365

Makkelijk doorgroeien


Wij hebben onze apps zo ingericht dat het makkelijk doorgroeien is. Want dat is wat er zal gebeuren: je richt je organisatie professioneler in met BEND Apps, waardoor de groei zal doorzetten. Als jij en je bedrijf eraan toe zijn, kun je heel eenvoudig de stap zetten naar Dynamics 365.

Slim bedacht van Microsoft


Je wilt dat je apps en programma's snel en soepel werken. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft Microsoft ervoor gekozen om 1 centrale database te ontwikkelen, waar allerlei apps op kunnen aanhaken. Dit is het Power-platform. Alle pakketten, zoals Dynamics 365, Office 365 én onze apps, zijn een soort presentatie van de centraal opgeslagen data. Alles maakt dus gebruik van dezelfde gegevens, wat zorgt voor snelheid, overzicht en zekerheid.

  • Dagelijkse verbetering door meer dan 3000 ontwikkelaars
  • AVG-proof werken
  • Niet voor niets 1 van de allergrootste softwarepartijen ter wereld
  • Doe je voordeel met alle kennis en slimmigheid in het Power-platform
Slim bedacht van Microsoft

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief