Onze apps in de praktijk


Geschreven door: BEND apps op 23 februari 2021
2021-02-23 14:41:00

Leuk en aardig, zo’n website. Maar jij wilt graag weten wat onze apps in de praktijk voor je kunnen betekenen. Dat hebben we voor je uitgewerkt in een paar korte blogs. In deze blog krijg je een overzicht!

RelatiesApp
We hebben over al onze apps een blogje geschreven, maar niet over de RelatiesApp. Dat lijkt misschien vreemd, want het is de fundering, de basis die je altijd nodig hebt. Maar tegelijkertijd is het de meest saaie en simpele app, waar we heel kort over kunnen zijn: met de RelatiesApp leg je alle relevante data van de relaties die je hebt, centraal vast. Op deze manier kost relatiebeheer minder tijd, minder geld en gaat de kwaliteit en loyaliteit omhoog. Onze andere apps zijn gelinkt aan de informatie in deze app, en kunnen dus niet zonder.

ProjectApp
Projecten draaien ging nog nooit zo soepel. Van uren schrijven tot factureren, en natuurlijk gedetailleerd inzicht in de voortgang dankzij de schat aan data. Lees over de ProjectApp

SalesApp
Ondersteuning in alle stappen van je salesproces met de SalesApp. Je verkopers toetsen hun onderbuikgevoel aan de harde data die we ontsluiten. Ook doet de App een voorstel over welke leads de meeste aandacht verdienen. En meer, natuurlijk! Lees over de SalesApp

Ondersteuning voor je marketing
Een vreemde eend in de bijt, want niet echt een app. Wel een stukje betaalbaar maatwerk om je marketingmachine te stroomlijnen en optimaal met al je software te laten praten. Lees over de MarketingApp

Meer weten?
Er valt nog zo ontzettend veel over onze Apps te vertellen, daar kunnen we wel 20 websites mee vullen. Doen we niet, want we geloven dat het beter werkt als je de Apps in actie ziet. Dat doen we graag via een online demo.

Gratis online nieuwsbrief ontvangen?


Schrijf je nu in voor onze gratis online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom de Microsoft Powered Apps van Bend!

Aanmelden nieuwsbrief